Durant el període d’embaràs, el cos de la dona experimenta molts canvis, tan a nivell físic com emocional. És important saber com afrontar aquests canvis per tal de que no siguin perjudicials per a la futura mare. Al mateix temps, és de gran importància tenir un bon coneixement de les diferents fases de l’embaràs per tal de que la preparació al part sigui més amena.

Les nostres classes estan enfocades de tal manera en que es treballen la gran majoria d’aspectes que afecten a la dona embarassada. S’inclouen exercicis per al bon manteniment físic, postures contra el dolor, postures i exercicis per a la facilitació al part, exercicis respiratoris per a l’orientació al part, educació i treball de la musculatura del sòl pelvià i la faixa abdominal...

Les sessions, que són en grups reduïts i amb un tracte totalment personalitzat, estan dirigides per a una fisioterapeuta especialitzada en ginecologia i obstetrícia. Els exercicis estan adaptats a cada trimestre de l’embaràs, tenint en compte les limitacions i necessitats de cada un d’ells.