El període de post part, es considera aquell temps en el qual la mare retorna al seu estat físic anterior a l’embaràs. Aquest transcorre durant els 6 – 12 mesos després del moment del part. És un període en el qual el cos de la dona va recuperant la seva forma original, des de la recol•locació d’òrgans, fins a la recuperació del to muscular general. El període post part, cursa de manera natural en la majoria de dones, tot i que és molt recomanable passar per les mans d’un equip multidisciplinari especialitzat (ginecòleg, llevadora, fisioterapeuta, psicòleg, nutricionista...) per tal d’avaluar l’estat de la mare i així poder detectar precoçment possibles alteracions i evitar l’aparició de disfuncions i/o patologies a curt o llarg termini.

Les nostres classes post part, estan enfocades a totes aquelles dones que estan dins d’aquest període i que volen recuperar el seu estat físic anterior, de manera segura i controlada.

Són sessions les quals inclouen:
-GAH (Gimnàstica Abdominal Hipopressiva), per a la recol•locació dels òrgans, recuperació de la faixa abdominal, disminució del perímetre de panxa i cintura...
- Exercicis de tonificació global del cos.
- Entrenament de la musculatura del sòl pelvià.
- Exercicis d’estabilització lumbo-pèlvica.
- Educació postural i ergonomia.