Body_percussion-Lessons_MusiconIniciem les activitats del mes de Juliol i ho fem amb aquesta proposta tan dinàmica. Us convidem a provar un taller, d’una hora i mitja de durada, de percusió corporal.

En aquesta sessió treballarem la concentració, la coordinació i l’expressió a partir de la consciència corporal. Reconeixerem el nostre cos com a instrument i desenvoluparem aquestes capacitats mitjançant la percussió corporal.
La dinàmica de treball és amb seqüències rítmiques, desenvolupades de manera que faciliten l’aprenentatge i el seu resultat final. També es potencia el treball en grup.

L’objectiu principal és passar-ho bé fent música i l’assoliment de l’autoestima mitjançant l’autorealització gràcies a les propietats del ritme com a recurs pedagògic i terapèutic.

El llenguatge rítmic s’expressa amb el propi cos en una pulsació compartida, a través de coreografies que connecten la persona amb el grup en una sintonia única. Una connexió que va més enllà de la compenetració musical i es basa en valors com el respecte i l’empatia.

El taller es realitzarà el dia 7 de juliol a les 18:00h.

L’impartirà l’Anna Miralpeix (Forma part de la banda de percussió corporal BIG HAND des de la seva creació, l’any 2012. Dirigida per Santi Serratosa, la BIG HAND és la branca artística del mètode SSM (Senyalització – Seqüenciació – Música) que fa ús de la percussió corporal com a eina pedagògica i musicoterapèutica. També ha cursat el Grau Mig de piano a l’Escola de Música de Badalona i de Manlleu (2005), té formació en dansa i és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (2002).

Apunta’t ja!!!! T’esperem!