De vegades no ens concentrem prou en el que fem, de vegades la por ens paralitza, de vegades volem poder controlar la nostra vida i ens trobem totalment incapaços. Tenim la necessitat d’aprendre a gestionar l’estrès i les emocions perquè no ens controlin a nosaltres.

Aquest taller tractarà d’entendre l’estrès i el seu funcionament i per ser conscients que tenim eines en nosaltres mateixos per conviure amb el nostre dia a dia.

Mindfulness o “consciència plena” ens permet prendre consciència del moment present. Evitar així quedar-nos permanentment pensant en el passat (tristesa) o en el futur (angoixa) cosa que ens provoca emocions com la tristesa o l’angoixa i sobretot l’estrés.

En aquesta introducció al Mindfulness ens exercitarem en posar atenció de forma voluntaria al moment present , sense jutjar amb una actitud d’acceptació i d’acostament a l’ experiencia sense deixar-nos portar pel nostre pilot automàtic.

El taller durarà dues hores (inici 17:00h) i es donarà l’opció de poder-lo fer el dia 6 o el 20 de juliol. Serà impartit per la psicòloga Imma Mompín. stress-billede1

Us esperem!